torstai 24. tammikuuta 2019

Mikä tämä on?














Blogini aiheena on siis huonekalupuuseppä puolen MM-kilpailut.
Kerron täällä matkasta, ohjelmasta, mietteistä ja muusta mikä aiheeseen liittyy. Virallinen nettisivu https://worldskills2019.com/en/

Olen siis aikaisemmin kilpaillut Taitaja kilpailuissa ja olen ollut myös järjestämässä yhtiä, lisäksi olin SM-kilpailuissa mukana, joissa tiukan taistelun jäljiltä olin viides. Kuulin tuolloin että MM-kilpailut olisivat tulossa ja kiinnostuin niistä, joten näin tässä kävi, että sain paikan lähteä edustamaan Suomea Venäjälle Kazaniin, jossa kilpailut järjestetään elokuussa 2019.

Iso juttu kun odotetaan 250 000 kävijää!!

Muutenkin olen tosi innoissani. Tulee olemaan ja on nyt jo, mahtava kokemus kun tietää että on päässyt edustamaan Suomea. Tausta joukkoja ja sponsoreita etsiessäni innostus on vaan lisääntynyt.

Lahden ammattikorkeakoulu jossa opiskelen tällähetkellä puuinsinööriksi ja Salpaus jossa opiskelin aiemmin puuartesaaniksi ja puusepäksi, ovat taustatukena matka, majoitus ja muissa matkaan liittyvissä kustannuksissa. Eli nämä ei jää kilpailijan harteille.

Selvennykseksi sponsoreita tarvitsen työkaluihin yms. tarvikkeisiin. Työkalut helpottavat kilpailussa omaa suoritustani, kun ei koskaan tiedä minkälainen varustus paikan päällä on. Lisäksi mulla alkaa valmennuskausi, jossa käyn Salpauksessa Lahdessa tekemässä harjoitustöitä ja muita testejä yms. jotta olisin sitten Kazanissa valmis.

Kilpailuun kuuluu maajoukkueleirejä, joissa tapaan muita Suomen edustajia muilta aloilta, valmennuskausi, tukijoukkojen keräystä sekä oman kunnon ylläpitäminen. Kilpailua varten tehdään viralliset kilpailija sopimukset.

Ensimmäisestä maajoukkueleiristä seuraavassa tekstissä!